CONFERENCIA DE CAMERON SINCLAIR EN EL COAC

El dimecres 19 de gener a les 19 hores, es durà a terme al COAC la conferència Architecture as a catalyst for change: from rebuilding Haiti to tackling violence in favelas, a càrrec de Cameron Sinclair, cofundador d’Architecture For Humanity.

Architecture For Humanity és una ONG que té com a missió generar solucions arquitectòniques a les crisis humanitàries. Així, té experiència en 38 països on ha realitzat projectes que varien des d’escoles, clíniques, habitatges de baix cost fins al desenvolupament sostenible a llarg termini.

Amb els seus 10 anys d’experiència, l’ONG ha estat reconeguda internacionalment per les seves iniciatives de reconstrucció al sud de l’Àsia, a l’àrea del Golf dels Estats Units afectat per l’huracà Katrina i, actualment, a Haití, país en què se centrarà la conferència de dimecres.

La conferència, en anglès i oberta al públic, està organitzada per la Universitat Internacional de Catalunya en el marc del Màster of International Cooperation Sustainable Emergency Architecture.       Per a més informació podeu descarregar-vos la fitxa CameronSinclair.


Los comentarios están cerrados.